петък, 27 май 2011 г.

ХУНТАТА,управляваща България на Бойко - разбойко щяла да подготвя закон,за да се спре присъдите от Страсбург срещу България !!!

Бандитската шайка на Боко - Тиквата щяла да подготвя закон,за да спре присъдите от Страсбург срещу България

ХУНТАТА,управляваща България на Бойко - разбойко щяла да подготвя закон,за да се спре присъдите от Страсбург срещу България !!!

:::

Закон спира присъдите в Страсбург

Hов закон ще спре присъдите срещу България в Страсбург. Той предвижда обезщетения за хората, които искат да се жалват от държавата, и ще бъде готов до средата на юни, научи "Стандарт". Вчера следобед се проведе заседание на работната група в правосъдното министерство във връзка с изготвяне на национален компенсаторен механизъм за обезщетяване. Правосъдният министър Маргарита Попова спешно да подготви и да внесе законови промени, които да спрат осъдителните присъди срещу България в Страсбург. Това поръча в сряда премиерът Бойко Борисов, според стенограмата от заседанието на кабинета. Повод за думите му беше присъденото обезщетение от съда в Хага на Иво Кашавелов. "Не стига че има убити полицаи, ами сега и пари да им дадем", ядосва се министър-председателят. "Трябва да затворим дупките в законодателството, защото на всяко заседание приемаме изплащане на обезщетение", категоричен ще Борисов.
Тони Кюмюрджиева
Сияна Севова

в стандарт

Няма коментари:

Публикуване на коментар

TKI