петък, 26 ноември 2010 г.

АУДИО И ВИДЕО:Лидерът на гражданското сдружение "Движение 21” Татяна Дончева:Бойко Борисов е злопаметен и зъл човек

Дончева: Има ответен удар срещу Румен Петков от страна на Борисов и Цветанов

АУДИО И ВИДЕО.

Има ответен удар срещу Румен Петков от страна на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Това заяви в "Тази сутрин” лидерът на гражданското сдружение "Движение 21” Татяна Дончева.

Според нея отношението към бившия вътрешен министър идва заради нещо, което е направил или казал и което е засегнало лидерите на ГЕРБ. "За Бойко Борисов, Румен Петков трябва да знае нещо, което се повтаря многократно. Бойко Борисов е злопаметен и зъл човек, който е бил особено безжалостен към хората, които знаят за него неща, които могат да го уличат в миналото му”, категорична бе Дончева.

"Румен Петков има достъп до същите кръгове. Ако някой може да извади бившите мутренски кръгове, събиращи рекета по „Витошка” от ранната демокрация. Затова ги приравнявам – че си услужваха след 2003 година. И си услужваха много ефективно”, каза още тя.

Дончева допълни, че в този момент именно въпросът е защо, след като Петков многократно е работил във времето за Бойко Борисов, сега той и Цветанов му отговарят с такава "черна неблагодарност”.

По думите й обаче нещо е предизвикало реакцията у тях "да го поставят на мястото, което според тях е неговото, и което е доста унизително”.

Тя припомни, че доскоро Петков е бил "едва ли не постоянно присъствие в кабинета на Бойко Борисов”. Според нея обаче сега Бойко Борисов се чувства застрашен от факта, че някой може да извади информация срещу него, която силно го уличава: „На него му трябва мястото във властта, за да се чувства защитен”.

Отнетата виза на Петков Дончева коментира така: "Всяка държава има правото да дава и да отнема визи. Това не е лично отношение и не е това, което Бойко Борисов се опитва да го изкара”.

бтв

Няма коментари:

Публикуване на коментар

TKI