събота, 21 август 2010 г.

Видео и аудио:ББ - хомофоб

Сред нас няма меки китки

Слушай онлайн тук.

:::

Хомофобия (от гръцкия префикс ομο-, означаващ еднаквост и думата φόβος — ‚страх‘) е термин, отнасящ се до страх, враждебност или дискриминация срещу хомосексуалността и хомосексуалните. Използва се още да означи омраза или пренебрежително отношение към хомосексуалните, сексуалното им поведение и като цяло служи, за да означи проява на фанатизъм.

:::


Огнеборците донесоха много дарове на премиера Борисов, сред които и порцеланова пожарна кола
фото Антон Чалъков
Бойко Борисов, премиер

Сега можете да кажете на г-н Сергей Станишев, че българските пожарникари гасят и туй, що не гасне, даже земята. Така можете да им кажете като нещо си говорят от Бузлуджа. Имам поне 10-15 пожара с тези момчета и ги питайте да кажат - няма пожар, на който да не съм влязъл пръв. Затова си ме обичат и аз си ги обичам. Това е мъжка професия, тука меки китки няма. В пожара, ако няма колектив, просто само ще те бутне и ще изгориш.стандарт


Бг Таймс

Бойко Борисов е нацист !!!

Ян-Маринус Вирсма

Снимка: DeltaNews

Като „нацистка платформа за чистота на нацията" определи изказванията на столичния кмет Бойко Борисов заместник-председателят на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Ян-Маринус Вирсма.

Според него това е поредното от серия дискриминационни изказвания и заплахи по адрес на турци и хомосексуалисти. От ПЕС призовават Европейската народна партия (ЕНП), чийто член е и партия ГЕРБ, да предприеме спешни мерки и да се дистанцира от поведението на Борисов. „Всяко подобно изявление обикновено е последвано от извинение", натърти Вирсма.

Припомняме, че преди два дни кметът на София беше на посещение на българите в Чикаго. Там Борисов се ожали, че срещу ГЕРБ се е опълчила цялата основа на страната ни, а именно „1 милион цигани, 700-800 000 турци и 2 милиона и половина пенсионери". Реакциите не закъсняха и от БСП още вчера свикаха извънредна пресконференция, на която определиха поведението на лидера на ГЕРБ като политическо самоубийство.

делта нюз / България Таймс

Още:Бойко Борисов направи две прегрешения – защити, макар и с уговорки, възродителния процес и отправи “обвинения” в хомосексуализъм !

Няма коментари:

Публикуване на коментар

TKI