петък, 19 ноември 2010 г.

ВИДЕО>Бойко Борисов:с голо дупе да мачкаш таралеж



Борисов: Цветанов остава на поста си

ВИДЕО ТУК.

18 ноември 2010

Това, да мачкаш Цветанов, е все едно с голо дупе да мачкаш таралеж

Бойко Борисов,Цветан ЦветановСофия /КРОСС/ Министър Цветанов беше поставен под изключителен натиск, и то крайно несправедлив. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който присъства на честването на 130-тата годишнина на Върховния касационен съд, предаде репортер на Информационна агенция КРОСС. „Това, да мачкаш Цветанов, е все едно с голо дупе да мачкаш таралеж", каза Борисов.

Премиерът не смята, че падналият рейтинг на вътрешния министър дърпа правителството надолу. „От 58 % да слезеш на 50 % - пак е много високо нещо. Пожелавам на тези, които го критикуват, да постигнат неговия рейтинг, неговите днешни, ако щете, постижения. Например, Синята коалиция да имат рейтинга на Цветанов. Тогава не можем да им затворим устата. Те при 2 процента правят панаир всеки ден", каза Бойко Борисов.

Премиерът се чуди как е възможно човек с 1-2 процента рейтинг, визирайки Атанас Атанасов от ДСБ, който да критикува Цветан Цветанов и да му дава оценки.

Вътрешният министър ще запази поста си, увери Борисов, отхвърляйки хипотезите, че Цветанов ще бъде сменен от поста си: „Той ще бъде министър на вътрешните работи".

„Пожелах на съдиите след февруари и юли, когато излязат докладите на Европейската комисия, тогава да можем да си честитим. Ако пак докладите са такива, каквито бяха досега, няма смисъл да си честитим. Дънят се, защото или съдът, или прокуратурата са грешни. Не може всички дела да се провалят", допълни премиерът за празника на съдиите.

крос

Няма коментари:

Публикуване на коментар

TKI