понеделник, 27 юни 2011 г.

Бойко Борисов - психопатът:БЪЛГАРИТЕ СА КУЧЕТА !!!

Цачева за изцепката на Борисов, че българите са като кучетата му

Цачева за изцепката на Борисов, че българите са като кучетата му: Кучeтата на премиера са обгрижвани с любов

27.06.2011

Известно е, че кучетата на премиера са обгрижвани с много любов, така бих могла да тълкувам по обратен начин това, което каза той. Институциите се отнасят с нужното уважение и любов към българските граждани”. С тези думи председателят на Народното събрание Цецка Цачева коментира пред БНР скандалното изказване на премиера Бойко Борисов от събота, който заяви, че кучетата му са страхотни, но точно като българите трябва да се държат здраво.

След като направи опит да омаловажи изказването на Борисов, Цачева опита да се измъкне с думите: “Не виждам защо аз трябва да коментирам подобна фраза, още повече че не съм наясно с контекста, в която е казана. Аз съм убедена, че ние, народните представители, дължим избора си на българските граждани. Всеки български гражданин има моето уважение".

Пред БГНЕС депутатът от БСП Антон Кутев коментира скандалното изказване на Борисов, като каза: „Това е поредната дивотия на този човек, след като бяхме "лош човешки материал". За мен няма европейски премиер, който след такава реплика да продължи да бъде такъв. Не мога да си представя какво щеше да се случи, ако това нещо го беше казал френският премиер или германският премиер. Те щяха да го направят луд и за 24 часа щяха да го изкарат от Министерския съвет и да не го пускат да се връща обратно".

гласове / BgTimes.Net

:::

Бойко Борисов - психопат ! ББ в Созопол:кучетата са ми хубави, но трябва да се държат на каишка като българите !


Иван Костов: "Черна" духовитост и цинизъм!

Черна духовитост и цинизъм е да се говори така. Това каза лидерът на ДСБ Иван Костов по повод сравнението на премиера Бойко Борисов, че кучетата му са като българите и трябва да се държат здраво, предаде репортер на БГНЕС.

Премиерът Бойко Борисов направи това скандално сравнение по време на визитата си в събота в Созопол. Той каза, че кучетата са му хубави, но трябва да се държат на каишка като българите. Така той се обърна към жена с красив лабрадор, която искаше да се снима с премиера. Той похвали кучето й, а тя неговите и той направи това безпрецедентно заключение за българския народ. Ето и точните думи на Бойко Борисов: Моите са страхотни, но са точно като българите – здраво трябва да се държат.

От Синята коалиция ще предложат в парламента събиране на подписи за създаване на временна анкетна комисия относно получаването и разходването на бюджетната субсидия за всеки от независимите депутати в НС, посочи лидерът на ДСБ Иван Костов. Те ще настояват да се възложи и одит от Сметната палата по тези актуални въпроси. Ако комисията се създаде тя може да реши да се излезе с общ проект, за да бъдат премахнати възможностите за изопачаване на мнозинството в парламента, включително и с промяна в Правилника на НС. Важното е защо мълчи Бойко Борисов по тази тема, запита Костов. Надяваме се, че тези идеи ще бъдат подкрепени и от депутатите от ГЕРБ, каза той. Намесата на Министерството на външните работи на Русия от 22 юни 2011 г. е недопустим опит за спиране на обществения дебат за мястото на паметника на Съветската армия, се казва в изявление на ръководството на ДСБ, прочетено от Костов. Обвинението за "непрекъсващи актове на вандализъм" е невярно и фалшиво, колкото е фалшив самия паметник, е становището на политиците от ДСБ. Позицията на българското правителство е слугинско снишаване пред Русия, смятат тъмносините. ДСБ не приемат, че са осъществени "екстремистки действия" или има заплаха от такива. Според тях е недопустимо тази част от българското общество, която отстоява позицията за преместване на Паметника на Съветската армия от центъра на София да бъде наричана екстремистка.

В самия закон за политическите партии има вкарана изкуствено хипотезата, че парите следват депутата и е написано, че тогава субсидията отива в партията, към която независимият депутат е обявил принадлежност, поясни Костов. Тази хипотеза е дълбоко порочна, тя няма място в този закон и искаме да бъде свалена от него - едва тогава нещата ще отидат по местата си, смята той. Ако независимият депутат не се присъедини към друга ПГ, парите трябва да остават в държавния бюджет, е логиката на лидерът на ДСБ. Бойко Борисов не може да мълчи, защото това е изключително болезнена тема, която оставя ГЕРБ в изолация и аз го призовавам да излезе от нея и да отговори, настоя Костов. Защото, вижте, какво казват другите - ние не знаем, че се вземат тези пари, друг - ние не знаем за какво се харчат, има обаче някой, който знае и този някой трябва да е г-н Бойко Борисов, коментира лидерът на ДСБ. Страната е без политическо мнозинство - това е огромният проблем, някакво нелегално мнозинство управлява страната, с неясни механизми, добави Иван Костов. /БГНЕС

София / България

BgTimes.Net

:::

Реплика на Борисов провокира политиците

27-06-2011

Реплика на премиера Бойко Борисов през уикенда провокира реакцията на депутати и дори на парламентарната шефка Цецка Цачева. В Созопол министър-председателят заяви, че кучетата са му хубави, но трябва да се държат на каишка като българите.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева коментира пред БНР, че кучетата на премиера са обгрижвани с много любов. Тя допълни, че институциите се отнасят с нужното уважение и любов към българските граждани. "Аз съм убедена, че ние народните представители дължим избора си на българските граждани. Всеки български гражданин има моето уважение", добави Цачева.

Не на това мнение обаче беше лидерът на ДСБ Иван Костов. Според него репликата на Борисов е черна духовитост и цинизъм.

БСП: Борисов не става и за африкански премиер

"Ако в България живеят граждани, а не кучетата, за които говори Бойко Борисов, би трябвало моментално да го ометат от мястото, на което се намира", смята депутатът от Коалиция за България Антон Кутев. Според него Борисов не може да бъде нито европейски, нито африкански премиер. "Аз не си представям, че и Муамар Кадафи може да каже такова нещо безнаказано", коментира Кутев.

Борисов: Вече ще говоря само по темите на деня

В същото време премиерът Бойко Борисов заяви, че ще говори само по темите на деня. Той упрекна медиите, че пропускат същността на това, което се прави. "Аз искам да показвам на хората всеки ден правителството, нашите кметове, какво правим", каза още той.

Борисов не е чувал за инициативата във Фейсбук "Един ден без Бойко Борисов". Той обаче веднага я определи като глупост, организирана от хора, на които е било платено. Той подчерта, че няма нужда да бъде показван по телевизията.

в но / BgTimes.Net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

TKI