понеделник, 11 октомври 2010 г.

Министърът на веселбата,както е известен Паришев сред приятелите си,е един от спонсорите на ГЕРБ

Министърът на веселбата е сред спонсорите на ГЕРБ

Дата:11-10-2010

Близостта му с партията датира още от самото й учреждаване. През 2006 г. Павлин Паришев посрещна бъдещия премиер Бойко Борисов в Хасково. Тогава компания му правеше брат му Николай и шефката на несъществуващата вече служба “Пътни такси и разрешителни” Славея Панайотова.На местните избори Паришев твърдо декларира подкрепата си за ГЕРБ. В резултат на това партията стана първа политическа сила в Свиленград, пише в. Хасковска Марица.

Павлин Паришев помагал по време на местните и парламентарни избори.В България има едно министерство, за чието съществуване никой не подозираше и това е Министерството на веселбата, както бе кръстено незаконното митничарско селце Ставри Димитрово на язовир “Ивайловград”. В това министерство, за разлика от други, няма кабинети, приемни и заседателни зали, а басейни, джакузита, собствен кей, лодки, джетове и всякакви подобни екстри.
“Ведомството” очаквано си има министър и това е свиленградският бизнесмен Павлин Паришев. Крупният предприемач е бивш зам.-шеф на “Пътни такси и разрешителни”. В последните 10-ина години той се занимава с частен бизнес. Собственик е на луксозен хотелски комплекс, има интереси в петролната сфера и транспорта, разказаха местните. Тук обаче има и друг интересен момент.
Министърът на веселбата, както е известен Паришев сред приятелите си, е
един от спонсорите на ГЕРБ.
В предишни години той бе помагал и на други партии. Близостта му с партията датира още от самото й учреждаване. През 2006 г. Павлин Паришев посрещна бъдещия премиер Бойко Борисов в Хасково. Тогава компания му правеше брат му Николай и шефката на несъществуващата вече служба “Пътни такси и разрешителни” Славея Панайотова.
На местните избори Паришев твърдо декларира подкрепата си за ГЕРБ. В резултат на това партията стана първа политическа сила в Свиленград. Историята се повтори и на парламентарния вот миналата година, когато отново той бе един от спонсорите и радетели на идеята ГЕРБ, пише още
в. "Хасковска Марица".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

TKI